0764422317

©2018 by Luai Ahmed. Proudly created with Wix.com

Search
  • Luai Ahmed

Islam hör inte hemma i Sverige.

Tror du att koranen är Guds bokstavliga ord och måste införas i Sverige? Åk då hem. Tror du att Muhammed är/var ”den perfekta människan” och att han inte får avbildas? Åk då hem. Tror du att alla svenska städer måste tillåta böneutrop? Åk då hem Tror du att judar är äckliga djur som får behandlas illa på öppen gata? Åk då hem. Tror du att man ska kunna slå sin fru som koranen predikar? Åk då hem. Tror du att koranen inte ska kritiseras? Åk då hem. Tror du att flickor ska könsstympas. Åk då hem. Tror du att bögar ska mördas? Åk då hem.

Jag skiter fullständigt i om du är svensk medborgare. Om du tror på något av de ovan nämnda påståendena, som ursprungligen kommer från koranen eller sharia, så borde du packa dina väskor och åka hem. Det finns fler än 50 muslimska länder i världen som tolererar dessa seder, Sverige är inte ett av dem. Tror du på något av dessa påståenden, så vill du sannolikt införa dem i Sverige med. Just därför ska du lämna Sverige. Du får besöka oss när du semestrar om du vill, men du får absolut inte bo här eller ta del av det vackra sekulära land som svenskarna byggt. Sannolikt tar du del av Sveriges välfärd, men du är inte integrerad i och vill inte integreras i det svenska samhället. Därför ska du åka hem.

"men vi har ”religionsfrihet”

Det spelar ingen roll vad ni tror om vad vi ”har” i Sverige. Ta det här med ”yttrandefrihet” till exempel. Man kan tro att vi har ”yttrandefrihet” i Sverige, men vi har också en lag som heter ”hets mot folkgrupp” som strider emot ”yttrandefriheten”. I samma anda har vi ”religionsfrihet” medan vi har svenska lagar som helt och hållet går emot stora delar av Islam, skillnaden är att denna konflikt har Sverige inte lyckats upplysa er om.

Sverige har inte perfekta lagar. Sverige, liksom islam, ska kritiseras. I Sverige blir man straffad för att röka gräs. I Sverige straffar man folk för vad andra skriver på ens inlägg. Sverige är inte perfekt och måste därmed kritiseras. En av Sveriges största svagheter är dess okunnighet om den islamiska tron. Sverige trodde att när det gav ”religionsfrihet” till muslimer, så var det till iranier (”muslimer”) som Hanif Bali och Navid Modiri. Faktumet är att de iranier som assimilerats hyfsat bra i Sverige, gav landet en felaktig bild av islam och muslimer. Islam var inte en del av deras bagage.

Vänta inte tills Islam får större inflytande i Sverige så att ni får flexa era muskler. Åk hem.

Jag ser era kommentarer överallt, ni skriver: ”Islam är perfekt, det är dåliga muslimer som misstolkar islam”. Jag skiter fullständigt i de ”dåliga muslimer” som ”misstolkar islam”. Mitt allra största problem är med er, cute muslims, som inte erkänner att koranen är en terroristisk bok som inte ska läsas bokstavligt. Mitt allra största problem är inte med ISIS, för de är inte så många. Mitt allra största problem är er naivitet och ert ”islam är perfekt! Folk misstolkar islam”-skräp som gjorde mitt liv till ett helvete i mitt hemland och resulterade i att jag blev tvungen att lämna det och komma till det sekulära Sverige. En trygghet som varade tills att jag insåg att de flesta svenskar är så pass naiva och okunniga om islam att de “tolererar” er religion så mycket att de tolererar er intolerans, t.ex. mot kvinnor som blir slängda från balkonger. "Det är ju "deras kultur". Låt dem vara".

”du är inte ens medborgare håll käften! Du skämmer ut namnet Ahmed!! Byt namn!”

Jag skiter fullständigt i det svenska medborgarskapet. Den migrationsverket kan lika väl riva mitt permanenta uppehållstillstånd. Jag skulle då åka till Norge eller Danmark och söka asyl där. Hotbilden mot mig ifrån Sverige är tillräckligt stor för att jag ska kunna bli flykting ännu en gång i ett annat land. Till skillnad från Sverige så är andra länder inte helt tappade.

Skillnaden mellan er och mig är att jag ändå älskar Sverige, det Sverige som räddade oss. Ni älskar islam, den religion som vill mörda oss.av Luai Ahmed

5 juli, 2019


Stötta mitt arbete via:

Swish: 0764422317

Patreon: https://www.patreon.com/luaiahmed

Följ mig på sociala medier:

Twitter: @JustLuai

Instagram: LuaiAhmed

1,155 views1 comment