0764422317

©2018 by Luai Ahmed. Proudly created with Wix.com

Search
  • Luai Ahmed

Debatt mot NMR

Updated: Sep 23, 2019


”Nazister vill mörda dig” skrek Henrik Johannson till mig under debatten med IRM/Haveristerna häromdagen.


Då svarade jag, ”nej nazister vill inte mörda mig - de vill att jag sticker hem”.

När Della Q lyssnade på debatten- eller, mobbningsamtalet som de kallade det - sa en av tjejerna, ”Det är så hjärtskärande att han säger, ”Nazister vill inte mörda mig. De vill bara att jag sticka hem,” och då började de skrika på honom med personattacker.”

Stämmer det, verkligen? Vill dagens nazister mörda mig?


Det blev upp till mig att ta reda på det själv och samtala med en NMR:are.


Svensk media har hjärntvättat invandrare att tro att SD är NMR, det vill säga, en miljon svenskar är rasister som vill att alla invandrare ska skickas hem.


Jag, som naturlig skeptiker, kunde inte tro att folket som fortsätt att ta emot miljoner invandrare från Afrika och Mellanöstern är rasister, under tiden som hela världen stängde sina gränser.


SD kändes inte som den rasistiska delen av det svenska samhället, utan som den vakna delen som förstår koncepten: volym, integration, assimilation, hållbar integration invandring.


Dialog är den viktigaste vägen för att bygga ett civiliserat och fungerande samhälle. Det fick jag lära mig i Jemen.


I Sanaa, där islamisterna och terroristernas agenda är glasklar (kuffar måste mördas och islam måste ta över hela världen) arbetade jag som tolk åt internationella organisationer och fick då intervjua AQAP terrorister.


I början när jag fick veta att jag skulle sitta och samtala med terrorister fick jag en hjärtattack. Ska jag liksom sitta med terrorister och höra vad de säger? De vill mörda mig. Det säger de själva, det står i deras ”partiprogram”.


Dock efter jag fick träffa terroristerna och tolka deras samtal, kom jag till en viktig insikt. Det är oerhört viktigt att sitta och samtala med terrorister. Min mamma, som är i och för sig är den duktigaste kvinnan som jag vet, höll inte med mig. ”Luai, terrorister är tappade - man ska inte försöka samtala med dem, det går inte att ändra på dem”.


Men att ändra hur de tänker inte är det viktigaste av det hela. Det viktigaste är att kunna förstå hur de tänker. Vi måste veta vad det är det som pågår i en terrorists huvud. Annars kommer vi aldrig kunna förstå och lösa grundproblemet - varför de finns.


Nästan hela Sverige ser NMR som en terrororganisation men mitt argument är att även om det stämmer att de är det, så måste vi samtala med dem. Jag vill absolut inte höra vänstern säga till mig ”NMR vill mörda mig”, sen vandra iväg med den sjuka tanken i sinnet. Jag måste prata med NMR och höra varför de vill mörda mig. Trots att jag är i princip deras största mardröm: en arab bögjävel som faktiskt älskar Sverige och arbetar för föränding.

Till min förvåning, när jag debatterade med NMR:aren Martin Saxlind fick jag åtminstone inte höra att jag var ett fån, pucko och en idiot. Inga rasistiska påhopp som jag fick av extremvänstern. Det var snarare jag som blev någorlunda aggressiv och nästan mobbade honom med min ton.


Jag vill tacka Martin Saxlind för en respektfull debatt, som skedde bara en dag innan min ”debatt” med IRM/Haveristerna. Han tog hänsyn till min barnaktiga svenska. Han ville faktiskt höra vad jag hade att säga, kallade inte mig för vidriga saker under samtalet som vänsterextremisterna. Ja du, IRM/H är faktiskt sossar, inte ens ”vänsterextremistern".


Av Luai Ahmed

29 juli, 2019

Stötta mitt arbete via:

Swish: 0764422317

Patreon: https://www.patreon.com/luaiahmed

Följ mig på sociala medier:

Twitter: @JustLuai

Instagram: LuaiAhmed

Gab: @JustLuai YouTube: Luai Ahmed


1,169 views