0764422317

©2018 by Luai Ahmed. Proudly created with Wix.com

Search
  • Luai Ahmed

Svenska Kyrkan förstörde julenSå var det. Medan jag åt mina pepparkakor och försökte att famna den svenska julstämningen, så läser jag en nyhet i mitt flöde.


"100 svenska kyrkor avvecklades - kan bli moskéer”


Enligt Nya Tider säger TT att under 2000-2018 har fler än 100 kyrkor avvecklats och förvandlats till museum eller skolor, men kan även bli moskéer. TT utesluter inte att de kan förändras från en helig plats för kristna till en helig plats för muslimer.


Dagens Sverige är så pass självhatande och bisarrt att man inte ens behöver klicka på länken för att bekräfta att nyheten stämmer. Det är väl ingen chockerande nyhet att svenskarna håller på att passivt byta ut sig själva med Mellanöstern och också finansiera projektet, men att till och med donera hela heliga byggnaderna till muslimerna, som svenskarnas förfäder byggde och gick till för att be och samlas i. Där går gränsen.


Vad blir nästa steg? Kyrkan måste ta bort stolarna då muslimer sitter ej, utan de knäböjer när de ber, och Kyrkan måste riva ner alla kristna teckningar och möbler, för det vore haram att be i ett kristet hus, och det måste finnas uråldriga koraniska texter på väggarna istället. Vi vet alla att detta sker på svenska kyrkans medlemmars bekostnad.

Vilken skam, faktiskt. Det sårar att se ett helt land säljer sig självt, en hel religion säljer sig själv.


I min undersökning för att kunna förstå varför svenskarna beter sig på detta självskadande sätt kom jag på en tanke. Kanske svenskarna har blivit så religion-lösa och tappat idén av tro och Gud så mycket, tills den punkten att de var tvugna omedvetet att ersätta sig själva med folk som inte har ”the same emptiness”, och istället är extremreligösa?


Det känns som att svensken står och tittar på vid sidan om muslimerna med mycket naiv beundran, ”Åh, nämen, titta vad fint. Det här med tro måste vara jättefint att ha!".


Beror detta självskadebeteende på brist på religiosistet? Faktiskt inte. Danskarna och norrmännen är nästan like icke-religösa som svenskarna och de håller inte på att byta ut sig själva på tre generationer. Det måste finnas andra anledningar för svenskens galenskap.

Som det står idag, så har svenska staten sålt ut svenskarna, och nu säljer Svenska kyrkan ut kristendomen till islam, och vilken respektlöshet det visar! Jag är inte ens kristen, men jag går alltid in i svenska kyrkor och berömmer skönheten och känslan av spiritualiteten i dem. Man kan nästan inte andas av fascination.


Tänk att se en vacker kristen byggnad och gå in för att finna hundratals muslimska män som är tysta och lyssnar på en galen, skäggig imam som sprider hat mot judar och bögar och säger att kvinnor är tomma i huvudet och att vi borde avgöra deras värde beroende på hur mycket kläder de har på sig. Det är lite så Sverige håller på att bli.Stötta mitt arbete via:

Swish: 0764422317

Patreon: https://www.patreon.com/luaiahmed

Följ mig på sociala medier:

Twitter: @JustLuai

Instagram: LuaiAhmed

Gab: @JustLuai

YouTube: Luai Ahmed

1,708 views