0764422317

©2018 by Luai Ahmed. Proudly created with Wix.com

Search
  • Luai Ahmed

Sverige islamiseras medan Greta har klimatångest
Efter tre tågresor stod jag i kön för att stiga på bussen som skulle ta mig till en liten by mitt i ingenstans i Sverige. Olyckligtvis packade jag ingen tjockare jacka i ryggsäcken. Jag misstänkte att det skulle vara en helt vanlig varm sommardag. Därmed frös jag medan jag stirrade på väderappen.


Medan jag köade fick jag ett meddelande från en polare: ”Luai! Jag fick nyss reda på att du flyttade från Malmö?!”


Jag skrattade lite åt mig själv. Jag flyttade inte från Malmö. Jag flydde från Malmö.

Malmö är inte svenskt. Det påminner mig inte alls om Sverige. Malmö är jemenitiskt. Det påminner mig alltför mycket om Jemen. Vilken ironi att jag flydde till Sverige men, mot min förväntan, hamnade i Jemen igen.


Fast verkligheten börjar slå mig hårdare och hårdare. Jag flydde från Malmö då det islamiserats kraftigt samt som mina skrifter och videor började att bli till ett anti-islam-manifest, vilket ledde till dödshot efter dödshot. Där det sista hotet jag fick utstå blev droppen som fick bägaren att rinna över.


Ändå bestod kön framför mig, mitt i ingenstans, av tre stora muslimska familjer med 10+ barn och ett svenskt par utan ett enda barn.


Till skillnad från flera andra "opinionsbildare" så var det inte köttbullars utrotning som bekymrade mig.


På bussen redigerade jag min bok för hundrade gången och jag noterade en rad i slutet av det första kapitlet som slog mig hårt.


"Efter mitt tjafs med min familj satt jag i mitt rum och fortsatte att tänka djupt i oräknade timmar tills jag bestämde mig att lämna Jemen. Jag ska flytta till Sverige. Jag ska flytta till Sverige och jag kommer att bo i ett av de vackra röda husen vid utkanten av en av de vackra gröna byarna. Detta medan jag anonymt publicerar mina erotiska romaner och blir en del av det harmoniska, hårdarbetande, kaffeberoende samhället. "


Min dröm blev sann. Hälften av mig var överlycklig. Den andra halvan av mig var för medicinerad med anti-ångestpiller för att inse att min dröm inte var så rosig som jag väntat mig.


Jag trodde att, efter att jag bott i en svensk stad ett tag att, jag skulle flytta till en mysig svensk by och njuta av moder natur. Jag trodde aldrig att jag skulle fly till en svensk skog.


På bussen försökte jag att få sova lite, men barnen var gränslöst högljudda och föräldrarna var ännu störigare då de försökte tysta ner dem, ännu ett #jimmiemoment.


Jag öppnade de stora svenska tidningarna på min telefon, och allt jag läste handlade om Greta Thunbergs ångest om klimatförändringen. Då lämnar jag dessa svenska "tidningar" och öppnar Twitter för att se skojiga memes om Greta och sugrör. Efter Twitter öppnar jag Facebook och ser debattartiklar om köttkonsumtionen verkligen orsakas av att äta kött eller inte.


Det tragiska med hela denna klimatcirkus är människors egocentrism.


Vi tror att vi är livets apex och att universum kretsar kring oss. Det känns nästan som de mest grundläggande principerna för vetenskap inte lärs ut i Sverige.


I Jemen var jag tvungen att läsa många vetenskapliga böcker, för att sluta tro på den terror som är Allah, och fick ta del av många fakta som inte lärs ut i Jemen. Då trodde jag att dessa fakta var bevandrad kunskap i det vetenskapliga Sverige.


Det är ett faktum att jorden har funnits i över 4 000 000 000 år och att ”människor” har funnits i knappt 150 000 år, give or take.


Vad får Greta Thunberg, och alla klimatkrigarna att tro att vi kommer att överleva i miljarder år?


Vår resa på jorden kommer ta slut någon gång. Det finns ingenting som hon eller hennes miljontals anhängare kan göra åt detta faktum. Moder natur däremot kommer att fortsätta efter att vi utrotats.


Vi är bara en art av miljarder andra arter i världen. Över 99,9999% av de arter som existerat har utrotats, och gissa vad? Vi kommer också att utrotas, oavsett om du gillar det eller inte. Oavsett om du flyger eller inte, oavsett om du äter kött eller inte.


Jag undrar om Greta fortfarande skulle ha klimatångest när islamisterna börjar att tydligt göra Sverige till ett islamiskt land.


Jag undrar om hon vet någonting om Islam? Att de allra flesta muslimerna inte tror på vetenskap för fem öre?


Jag undrar om hon fortfarande skulle ha klimatångest om 30 år, när Sverige blir 40% muslimer (Pew Research gissade på 30%, men jag säger Fake News) och ISIS, som smög genom flyktingvågorna, börjar att halshugga kuffar ute på gatorna både till höger och vänster för att destabilisera kuffarnas land ännu mer.


Jag undrar om Greta har någonsin hört om begreppet “kuffar”.


Jag undrar om hon fortfarande skulle ha klimatångest när hennes land börjar att likna landet som jag flydde från.


Jag undrar om hon skulle begära oss att få panik då.
Av Luai Ahmed

15 juli, 2019Stötta mitt arbete via:

Swish: 0764422317

Patreon: https://www.patreon.com/luaiahmed


Följ mig på sociala medier:

Twitter: @JustLuai

Instagram: LuaiAhmed

Gab: @JustLuai YouTube: Luai Ahmed


1,333 views